Logo
Print this page

Hellevoetsluits

Restaurant Hellevoetsluis

Het is heerlijk genieten in Stellendam, maar wie geniet, krijgt vanzelf trek in iets lekkers. Gelukkig is er vlak in de buurt een uitstekend restaurant met een adembenemend uitzicht om de dag helemaal in stijl af te sluiten. Op slechts 15 minuten van Hellevoetsluis nodigt Restaurant Zoet of Zout u uit in Stellendam voor een smaakvol diner in een mooie ambiance, waarbij u genietend wegdroomt bij het uitzicht over het Haringvliet. Lekker uit eten in een eersteklas restaurant in Stellendam, waar het zoete en het zoute water elkaar ontmoeten, is vlakbij Hellevoetsluis een lust voor het oog en een feest voor de smaakpapillen!

De publiekstrekkers van Hellevoetsluis

Het gezellige Hellevoetsluis heeft haar bezoekers veel te bieden. Elk jaar trekken de Vestingdagen veel publiek, maar ook het Wallenpop festival en de spectaculaire Dutch Classic Yacht Regatta zijn hoogtepunten in het seizoen voor dit charmante stadje van zo'n 39.000 inwoners. De stad is sterk gericht op het toerisme, wat niet verbazend is gezien de fantastische ligging. Vanuit de zes jachthavens stappen jaarlijks heel wat gasten van boord om de sfeer te proeven, maar voor wie meer wil proeven dan sfeer alleen, ligt vlakbij Hellevoetsluis een geweldig restaurant te wachten. Zoet of Zout in Stellendam nodigt u uit aan tafel!

Kom genieten op nog geen 15 minuten van Hellevoetsluis

Voor een heerlijk diner, een uitgebreide lunch, of een welverdiende borrel op maar 15 minuten van Hellevoetsluis bent u dus van harte welkom in restaurant Zoet of Zout in Stellendam. Hier worden zoet en zout, vlees en vis en regionaal en internationaal samengebracht in tongstrelende traktaties. Zoet of Zout combineert de mooiste gerechten uit de wereldkeuken met de beste producten uit de streek, voor een zeer compleet menu vol unieke lekkernijen. De moderne aankleding, het verbluffende uitzicht en de uitgelezen selecties op de menukaart raden we u aan om direct te reserveren. Zo weet u zeker dat u zodirect op maar een kwartiertje van Hellevoetsluis uitgebreid kunt proeven van al het heerlijks dat dit gastvrije restaurant aan het Haringvliet haar gasten voorschotelt.
© 2015 Zoet of Zout. Alle rechten voorbehouden