Rockanje

Restaurant Rockanje

Rockanje is een geliefd vakantieoord voor gasten uit binnen- en buitenland. Lekker uitwaaien aan de Hollandse kust: het maakt elk seizoen weer veel bezoekers gelukkig. Al die gezonde zeewind maakt naast gelukkig ook hongerig... Wilt u na uw strandwandeling in Rockanje eten in een uitstekend restaurant? Dan staat op slechts een paar minuten rijden Zoet of Zout op u te wachten, met een menu vol surf & turf, met vlees- vis- en vegetarische gerechten om uitgebreid van te genieten. De uitgelezen menukaart past perfect bij het weidse uitzicht over het Haringvliet, waar zoet en zout elkaar ontmoeten tussen de Deltawerken.

Lekker eten vanuit Rockanje is zo geregeld!

Rockanje is met zo'n 6.000 inwoners een bescheiden dorpje, maar deze rust is juist een prachtige aanvulling op de ruim zes kilometer strand die het plaatsje omringt. Echte zeeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ook de 1.400 hectare aan uniek natuurgebied van Voornes Duin vormen een publiekstrekker die een bezoek meer dan waard is. Wie na een heerlijk dagje Rockanje uit eten wil in een al net zo heerlijk restaurant, die moet weten dat op maar 12 minuten afstand een sfeervol diner op u wacht. Zoet of Zout combineert invloeden uit de Nederlandse en de internationale cuisine in tongstrelende gerechten, waarmee uw dagje aan de Zuid-Hollandse kust de perfecte bekroning krijgt die u verdient.

Een restaurant bij Rockanje om uitgebreid van te genieten

Vlakbij Rockanje uit eten met het hele gezin is zo geregeld. Het is goed om te weten dat Zoet of Zout niet alleen één van de beste, maar ook één van de meest drukbezochte restaurants rond Rockanje is. Het is daarom verstandig om vooraf even te reserveren, om zeker te weten dat u direct kunt aanschuiven in het meest verassende restaurant van Rockanje en omstreken. Sfeer, smaak en sensationeel uitzicht komen samen bij Zoet of Zout, voor iedereen die bij Rockanje eten wil als een ware gastronoom!
More in this category: « Middelharnis Renesse »