Skip to main content

Restaurant Hellevoetsluis

Het is heerlijk genieten in Stellendam, maar wie geniet, krijgt vanzelf trek in iets lekkers. Gelukkig is er vlak in de buurt een uitstekend restaurant met een adembenemend uitzicht om de dag helemaal in stijl af te sluiten. Op slechts 15 minuten van Hellevoetsluis nodigt Restaurant Zoet of Zout u uit in Stellendam voor een smaakvol diner in een mooie ambiance, waarbij u genietend wegdroomt bij het uitzicht over het Haringvliet. Lekker uit eten in een eersteklas restaurant in Stellendam, waar het zoete en het zoute water elkaar ontmoeten, is vlakbij Hellevoetsluis een lust voor het oog en een feest voor de smaakpapillen!

De publiekstrekkers van Hellevoetsluis

Het gezellige Hellevoetsluis heeft haar bezoekers veel te bieden. Elk jaar trekken de Vestingdagen veel publiek, maar ook het Wallenpop festival en de spectaculaire Dutch Classic Yacht Regatta zijn hoogtepunten in het seizoen voor dit charmante stadje van zo'n 39.000 inwoners. De stad is sterk gericht op het toerisme, wat niet verbazend is gezien de fantastische ligging. Vanuit de zes jachthavens stappen jaarlijks heel wat gasten van boord om de sfeer te proeven, maar voor wie meer wil proeven dan sfeer alleen, ligt vlakbij Hellevoetsluis een geweldig restaurant te wachten. Zoet of Zout in Stellendam nodigt u uit aan tafel!

Kom genieten op nog geen 15 minuten van Hellevoetsluis

Voor een heerlijk diner, een uitgebreide lunch, of een welverdiende borrel op maar 15 minuten van Hellevoetsluis bent u dus van harte welkom in restaurant Zoet of Zout in Stellendam. Hier worden zoet en zout, vlees en vis en regionaal en internationaal samengebracht in tongstrelende traktaties. Zoet of Zout combineert de mooiste gerechten uit de wereldkeuken met de beste producten uit de streek, voor een zeer compleet menu vol unieke lekkernijen. De moderne aankleding, het verbluffende uitzicht en de uitgelezen selecties op de menukaart raden we u aan om direct te reserveren. Zo weet u zeker dat u zodirect op maar een kwartiertje van Hellevoetsluis uitgebreid kunt proeven van al het heerlijks dat dit gastvrije restaurant aan het Haringvliet haar gasten voorschotelt.
Ontdek ons menu

Het Menu

Leuk om u te mogen begroeten bij Zoet of Zout!

Onze gerechten worden met liefde bereid door gepassioneerde vakmensen. Uw gerecht is hierdoor ambachtelijk en puur. En dat proeft u!

Bij Zoet of Zout werken we uitsluitend met verse, eerlijke producten waarbij we grote waarde hechten aan het welzijn van dier en natuur. Geniet van uw bezoek en we hopen u spoedig weer te begroeten om te eten, drinken en genieten.

of bel 0187 - 49 99 13