Skip to main content

Restaurant Ouddorp

Al die gezonde buitenlucht in de omgeving van Ouddorp maakt de gezonde trek vanzelf wakker bij wie er op bezoek gaat. Bij een heerlijk dagje uit aan het Grevelingenmeer past een heerlijk etentje perfect als afsluiter. Dan is het goed om te weten dat er op maar 8 minuten van Ouddorp een geweldig restaurant ligt te wachten op hongerige gasten, met een menukaart om de vingers bij af te likken. Vlakbij Ouddorp wordt uit eten een feest bij restaurant Zoet of Zout. Wie kiest met smaak, kiest vanuit Ouddorp dit restaurant in Stellendam, met uitstekend eten en een prachtig uitzicht op het Haringvliet.

De charme van schilderachtig Ouddorp

Het charmante plaatsje Ouddorp is een bezoekje meer dan waard. Fietsen of wandelen langs de bloemenvelden is een lust voor het oog in de frisse buitenlucht. Met een mooie ligging tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer trekt dit dorpje elk jaar vele toeristen uit binnen- en buitenland. Met haar 6.000 inwoners is Ouddorp opvallend rijk aan monumentale panden, maar in de historische achtergrond van het dorp mag ook de fortificatie van De Schans niet ontbreken. Wilt u graag uit eten in Ouddorp, dan is het raadzaam om een paar kilometer verderop aan tafel te gaan, want een lunch of diner bij Zoet of Zout is een echte culinaire aanrader voor elke bezoeker, op nog geen tien minuten van dit lieflijke Zuid-Hollandse dorpje.

Op een steenworp van Ouddorp heerlijk uit eten

Wie op dit moment van Ouddorp geniet en een stevige trek voelt opkomen, die treft het: een restaurant dichtbij Ouddorp heeft de tafel al voor u gedekt! Voor u het weet zit u in dit sfeervolle restaurant naast Ouddorp te genieten van een uitgelezen menu waar surf and turf nog maar het begin van de mogelijkheden is. Zoet en Zout combineert het beste van twee werelden, wat een prima keuze is voor een locatie die uitkijkt op het haringvliet, waar het zoete en zoute water elkaar ontmoeten. Reserveer daarom nu direct uw plaatsen om er zeker van te zijn dat u binnen een mum van tijd vanuit Ouddorp uit eten gaat in een restaurant waarvan de smaak u nog lang bij zal blijven!

 

Ontdek ons menu

Het Menu

Leuk om u te mogen begroeten bij Zoet of Zout!

Onze gerechten worden met liefde bereid door gepassioneerde vakmensen. Uw gerecht is hierdoor ambachtelijk en puur. En dat proeft u!

Bij Zoet of Zout werken we uitsluitend met verse, eerlijke producten waarbij we grote waarde hechten aan het welzijn van dier en natuur. Geniet van uw bezoek en we hopen u spoedig weer te begroeten om te eten, drinken en genieten.

of bel 0187 - 49 99 13