Skip to main content

Restaurant Middelharnis

Middelharnis is een typisch en karakteristiek dorp op het eiland Goeree-Overflakkee. Hier laat de geschiedenis van de streek zich graag zien aan haar bezoekers, met historische korenmolens, kerkringen en monumentale dorpskernen. Wie na al die cultuur een restaurant in Middelharnis zoekt, merkt al snel dat er weinig keuze voorhanden is. Gelukkig wacht er op 20 minuten afstand van Middelharnis een restaurant op u, met een uitstekend en zeer divers menu om iedere smaak te behagen en elke trek te stillen. Met een prachtig panoramisch uitzicht op het Haringvliet, waar zoet en zout water elkaar ontmoeten, staat vlakbij restaurant Zoet of Zout klaar met een diner om uw dag helemaal in stijl mee af te sluiten. De sfeervolle inrichting geeft u alle ruimte om even lekker tot uzelf te komen. Na een bezoek aan Middelharnis uit eten gaan bij een toprestaurant met stijl wordt zo een ware belevenis.

Een aanvulling op de rust van Middelharnis

Het pittoreske dorpje Middelharnis is met ongeveer 7.000 inwoners een oase van rust voor bezoekers die de drukte van thuis even willen ontvluchten. Het bescheiden plaatsje staat bol van de geschiedenis, wat direct terug te zien is aan de historische gebouwtjes in het centrum. Even lekker bijkomen van alle stress en beslommeringen is hier geen enkel probleem, dus wandelaars, fietsers en cultuurproevers komen hier zeker aan hun trekken. Wie in Middelharnis uit eten wil, merkt al snel dat er weinig keuze is, zeker voor de fijnproevers onder ons. Gelukkig is Zoet of Zout in de buurt, waardoor vlakbij Middelharnis uit eten gaan voor elke bezoeker binnen bereik komt.

Reserveren voor alle zekerheid

Juist omdat een goed restaurant in Middelharnis niet gemakkelijk te vinden is, is het raadzaam om even te reserveren voordat u in twintig minuten naar Zoet of Zout in Stellendam rijdt. Zo weet u zeker dat uit eten gaan een echte traktatie wordt. Voor een zeer compleet menu vol vlees en vegetarisch, binnen- en buitenlands, surf, turf en nog veel meer bent u vanuit Middelharnis in restaurant Zoet of Zout meer dan welkom!
Ontdek ons menu

Het Menu

Leuk om u te mogen begroeten bij Zoet of Zout!

Onze gerechten worden met liefde bereid door gepassioneerde vakmensen. Uw gerecht is hierdoor ambachtelijk en puur. En dat proeft u!

Bij Zoet of Zout werken we uitsluitend met verse, eerlijke producten waarbij we grote waarde hechten aan het welzijn van dier en natuur. Geniet van uw bezoek en we hopen u spoedig weer te begroeten om te eten, drinken en genieten.

of bel 0187 - 49 99 13